In In construction

Our office of architects in Sitges, Barcelona has been commissioned to redesign a sea front apartment in the main promenade. Located in one of the most distinguished areas of the city, this couple have asked us to conceive an open plan space that would make the most of the amazing city and sea views of Sitges. We proposed demolishing all non-structural walls to create a new layout that would encourage a good flow between the rooms of this pied-a-terre bathed in light. Follow up closely the development of this carefully design refurbishment as it starts to take its new shape. Happy Friday Everyone #moderninteriors #architectureinterior #sitges #architecture #barcelona #castelldefels #garraf #architecture #roomwithaview #construccion #constructionsite #rardoarchitects

Recent Posts
¿CUÁL ES TU PROYECTO?

Empiece con una consulta gratuita