In Uncategorized

A HOUSE OPEN TO ITS GARDEN

We developed a full-scale refurbishment of a 1950`s traditional summerhouse located in Vinyet, Sitges. We found ourselves with an aging property that was unable to meet the standards of its new owners. The rooms were disconnected from each other and had no relationship at all with the outdoors. Our challenge was to reconfigure the spaces and design solutions in accordance to the lifestyle of our clients. We redesigned the interior architecture of both floors, improving the use of the environments with special effort in reconnecting the house with its garden. On the ground floor, we built a porch as an element of transition between the inside and the outside. Inspired by the traditional Mediterranean shades, we designed a sliding grid to filter the natural light from the West. On top of porch and on the upper level, we created a private deck connected to the master suite.

rardo-architects-in-sitges-and-barcleona-house-in-vinyet-i
rardo-architects-in-sitges-and-barcleona-house-in-vinyet-ii
rardo-architects-in-sitges-and-barcleona-house-in-vinyet-iii
Recent Posts
¿CUÁL ES TU PROYECTO?

Empiece con una consulta gratuita