In Uncategorized

 MINIMALIST INTERIOR FOR A YOUNG COUPLE IN SITGES

We were commissioned to intervene a dysfunctional three-floor property, which was part of a series of terraced houses in the port of Aiguadolç, Sitges. The original house had a traditional distribution characterized by small rooms and apportioned environments. Inspired by the client’s wishes, we faced a broad renovation of its interior architecture. We designed a wide, open and dynamic space bathed by natural light. We developed tailored spaces and made-to-measure furniture in accordance to the new owner’s needs and habits. We opted for neutral colours and natural materials to create a comfy sense of living.

rardo-architects-in-barcelona-and-sitges-i
rardo-architects-in-barcelona-and-sitges-ii
rardo-architects-in-barcelona-and-sitges-iii
Recent Posts
¿CUÁL ES TU PROYECTO?

Empiece con una consulta gratuita