A modern oasis in the middle of Sitges – Barcelona

The following project had a particular request in a building with heritage value. Our team had to transform what it used to be an old commercial store into a modern home and adapt it to the needs and wishes of the owners.

We proposed them to demolish all the unnecessary walls to create a one and open fluid space. At one end of the property, we located the master suite with walk-in closet and private bathroom. The heart of the home would be the main area and should encourage social gatherings. We equipped this social space with a fully equipped kitchen, dinning room and lounge area. A wooden cabin rises over the common area to act as a service room.

Also, we attached a second suite to the social area, with great views to the inner garden. The guest can grad its privacy thanks to a sliding door that hides inside a wall. Outside, a pool and a small fountain take centre stage. Towards one side of the pool, we proposed a wide table to organize meetings and enjoy the outdoor life. On the other side, a series of armchairs and exterior sofas for individual relaxation. We suggested our clients to install a succession of wood panels to gain more privacy.

Barcelona Sitges Home Renovation
Plan
Barcelona Sitges Home Renovation
Patio
Barcelona Sitges Home Renovation
Patio with swimming pool
Barcelona Sitges Home Renovation
View from the corridor
Barcelona Sitges Home Renovation
Lounge area
Barcelona Sitges Home Renovation
Service area
Barcelona Sitges Home Renovation
Living room
Recommended Posts
¿CUÁL ES TU PROYECTO?

Empiece con una consulta gratuita