In Uncategorized

New project in Castelldefels

We were asked to develop a full-scale refurbishment of an detached house located in la Pineda, a neighbourhood of Castelldefels playa, Barcelona. This quiet residential area is surrounded by large groups of mature pine trees that give shelter to the villas below. The house had a challenging interior configuration. We proposed a new skin for the old home and a large double height opening in the middle of the house to allow for light to fill the interior spaces creating a totally new sense of space.

#moderninteriors #interiorarchitecture #interiors #moderndesign #interiordesign #architectureinterior #sitges #rardoarchitects #design #furniture #furnituredesign #architecture #barcelona #vilanovailageltru #castelldefels

rardo-architects-gerardo-van-waalwijk-new-project-sitges-castelldefels-barcelona-garraf-coast-render-1
Recent Posts
¿CUÁL ES TU PROYECTO?

Empiece con una consulta gratuita