In Uncategorized

New Project: The horizontal plane of this veranda of this new house is arranged to create the much needed shade from the sun, typical of the traditional mediterranean architecture, this time composed by a timeless language of concrete and Stone.
These simple lines create a play of shadows and light that frame the intimate views of this house’s private garden and pool.
This family villa gives shade and shelter to its inhabitants that have asked us to create a play of simple yet elegant volumes, but most importantly, that would perfectly merge with the surrounding landscape.
Hope you like this project. More coming soon.
#sitges #design #architecture #barcelona #castelldefels #rardoarchitects

architects-in-sitges-la-plana-and-barcelona-
Recent Posts
¿CUÁL ES TU PROYECTO?

Empiece con una consulta gratuita