In Modern architecture, News, Villas and houses

New villa in Vallpineda and La plana,  Sitges

The horizontal planes of this new house are arranged to accompany the natural slope of the landscape. This simples lines create a play of shadows and light that frame the quiet views of the Mediterranean Sea. This family villa gives shade and shelter to its inhabitants that have asked us to create a play of simple yet elegant volumes, but most importantly, that would be well integrated into the surrounding landscape.

Hope you like this project. More coming soon.

#moderninteriors #interiorarchitecture #interiors #moderndesign #interiordesign #architectureinterior #sitges #design #furniture #furnituredesign #architecture #sitges #barcelona#rardoarchitects

new-villa-vallpineda-la-plana-rardo-architects-arquitectos-sitges-barcelona
Recent Posts
¿CUÁL ES TU PROYECTO?

Empiece con una consulta gratuita